0 Objekt
Välkommen: Logga in|Registrera
www.swedenskor-outlet.se

Frakt & Retur

Frakt och betalning:
Våra produkter är 100% äkta som kommer från höglager direkt. Det är direkt försäljning, så efter att ha fått din beställning och betalning kommer vi att leverera de flesta lagerförda artiklar. Vi använder en säker budfirma för att se till att din beställning når dig säker och sund. En signatur krävs alltid vid leverans, så kan du beställa med förtroende.
Vår webbplats är ditt val för online shopping bekvämlighet från märken du litar på. Vi erbjuder två leveransalternativ för internationella order. De flesta order skulle sänds av EMS eller US Postal, det är gratis och kommer att nå din hand i 7 till 9 arbetsdagar. Om du vill ha en mer snabb leverans, kan du välja skickas med Fedex, DHL, TNT och UPS, som kommer att nå din hand i två till fyra arbetsdagar. Arbetsdagar är måndag - fredag ​​utom helgdagar, och på mycket sällsynta tillfällen när vi kan inte, vi kommer att låta dig veta.
Vi såg till att vi har betalat alla skatter och avgifter etc. i förväg och du också har betalat tillräckligt leveransavgift. Om expressföretaget eller kund kontor behöver du betala för dem igen, tror vi att de har gjort ett misstag. Så vänligen betala för dem i första hand för att få dina objekt, vänligen skicka oss ett e-postmeddelande med ett foto av fakturan för att berätta hur mycket du har betalat. Efter det kommer vi att återbetala dig samma betalning för att kompensera för förlusten.
Avkastning, Exchange och återbäring:
Vi hoppas att du är nöjd med dina produkter. Om du inte är nöjd med ditt val kommer vi att erbjuda en omfattande avkastning och valutapolitik till dig. Innan du vill returnera varor, vänligen meddela oss med ditt ordernummer via e-post först innan du skickar något tillbaka. Och vi kommer att ge dig mer information om hur man gör en retur eller byte, där ska du skicka din retur eller utbyte.
Om du är missnöjd med din beställning när du får dem, kan du skicka ditt objekt tillbaka till oss, kommer vi byta till dig eller kommer att återbetalas med avdrag för en utsättning avgift, vilket är en 15% av objekt ursprungliga inköpspris inom 30 dagar från det ursprungliga leveransdatum. Produkterna måste vara oanvänd och i samma skick som du fick dem. Och även vänligen uppmärksamma att när de återvänder produkter inte på grund av kvalitetsproblem eller våra misstag, eventuella kostnader i samband med återlämnande av föremål av dig till oss är ditt ansvar, inklusive kostnader för att skicka utbytt och vi skickar artiklar till dig.
Tyvärr kan vi inte ta emot avbokningar för produkter som redan har skickats och vår Returpolicy kommer att tillämpas i detta fall. Så välj noga när du gör din beställning.
Tack för din förståelse och samarbete.
tillbaka